top of page

BRYLLUP

- EN SÆRLIG DAG

bryllup2.jpg

Jeg ELSKER at synge til bryllupper!

Der er så meget kærlighed og varme i rummet, når to mennesker vælger at sige "JA" til hinanden. Det er et stort privilegie for mig at få lov til optræde til et af livets største øjeblikke :) 

Jeg medbringer oftest én eller flere musikere (guitar, klaver og/eller kontrabas), men kan også bookes til at synge a cappella i kirken eller til festen.

TAK er et lille ord i denne sammenhæng. 🙏🏻
Men tak for det fineste og smukkeste nummer fra jer. 💕
Det blev bedre end jeg overhovedet havde forestillet mig. Jeg elskede i henvendte jer direkte til min mand og viste ham sangen var til ham. Sangen var så mild og blid med masser af kærlighed.
Wauw vi er begge stadig helt oppe at ringe over det.
Tusind tusind tak til jer begge for at træde til så hurtigt i en travlt periode. ❤️❤️❤️

-  Pernille Maria Olsen, brud

Jeg tog kontakt til Regitze, da jeg ønskede at overraske min mand til vores bryllup med en sang som en del af min tale. Regitze sang på smukkeste vis ‘når jeg bliver gammel’ skrevet af Peter AG, på helt akustisk vis. Det var så utrolig smukt og rørende. Da sangen var færdig sad alle 75 gæster helt fortryllet med tårer i øjnene, inden klapsalverne fyldte rummet til ære for Regitze og hendes kæreste der spillede guitar til. Tak for en helt unik oplevelse vi aldrig vil glemme søde Regitze❤️❤️❤️

-  Julie Thit Kjærsvold-Niclasen, brud

bottom of page