top of page

Regitze Glenthøj løser en hundesvær opgave meget fint. Hun er hverken sødladen eller svulstig, for slet ikke at tale om jazzet indladende. Hun foredrager teksterne på en sådan måde, at man gennem hendes smukke stemme og klare diktion følger tekstudviklingerne som føjer sig til Mads Granums melodier

Finn Slumstrup, 
Foredragsholder, forfatter, klummeskribent, samfundsdebattør & tidligere kanalchef på DR P1

MADS GRANUM KVINTET

JESPER BODILSEN - REGITZE GLENTHØJ - MADS HANSEN - MADS GRANUM - RICCO VICTOR

KONTRABAS

SANG

SAX/KLARINET

KLAVER/ORGEL 

TROMMER 

Mads Granum turnerede landet rundt med sin jazzkvartet i 14 år, men fik i 2015 lyst til at have en sangerinde med. Fordi han havde brug for en sangerinde med en fod i både den rytmiske og klassiske verden faldt valget - heldigvis - på mig :)

Vi har nu spillet mere end 50 koncerter sammen, og jeg nyder virkelig at være med til at skabe ny musik helt fra bunden.

I 2017 udgav vi vores første album sammen - et album med splinternye jazz-salmer: "Med favnen fuld af kærlighed". Mads Granum satte musik til dem alle, men arrangementerne blev lavet i samarbejde med de andre medlemmer af bandet. De smukke og virkelig relevante tekster er skrevet af nogle af de mest berømte danske forfattere, f.eks. Johannes Møllehave.

I 2020 gør vi det igen! 

...De nye salmer bæres frem af Regitze Glenthøj som har en meget smuk sangstemme. Hun synger med stor indlevelse og man forstår hvert et ord. Jeg følte mig både beriget og bevæget

Kristian la Cour, 
Højskolelærer ved Askov Højskole, komponist og visesanger

bottom of page