top of page

Backstage OPEN

Opdateret: 27. mar. 2020

I går blev der julet igennem til det fantastiske initiativ Backstage OPEN*, der afholdes første mandag i måneden på Bartof Station. Som aftenens første juleoverraskelse fik jeg lov til at synge lidt sammen med de skønne piger i The Barbieshop. Dejligt - og helt sikkert ikke sidste gang, vi synger sammen!


For en måned siden var jeg også så heldig at gæste Backstage OPEN. Denne gang sammen med min talentfulde kæreste og guitarist, Jens Hellemann - den ene halvdel af den dynamiske tvillingeduo Brdr. Hellemann, der bl.a. står bag teaterkoncerterne: Bob Dylan, Come Together, Beach Boys, Beethoven og Mozart.


Jens fortalte lidt om sit virke som musiker/komponist/kapelmester/arrangør, hvorefter vi spillede et par numre fra henholdsvis Teaterkoncert Beethoven og Teaterkoncert Bob Dylan.

Herunder det ene af numrene - "I Threw It All Away" fra Teaterkoncert Bob Dylan.

 

*Backstage OPEN er en musikalsk legeplads, der hylder live scenekunst. Først er scenen åben for 2-3 planlagte acts, og herefter er der open stage, hvor alle, der har lyst, kan optræde. Om du er garvet eller newcomer, er du velkommen! Der gøres meget ud af at skabe et opbakkende og trygt rum med plads til mod og eksperimenter - alt sammen i en hyggelig og uformel, mobilfri atmosfære, hvor alt kan ske!


Næste Backstage OPEN: 3. februar 2020

78 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page