top of page

Post-Corona-koncerter

Endelig har jeg fået lov til at komme ud at optræde lidt igen, siden den barske COVID-19-nedlukning af hele den kreative branche i flere måneder.


Alt er jo desværre ikke tilbage til normalen endnu, men hold nu op hvor har det været dejligt at mærke glæden og suset fra et vaskeægte LIVE-publikum igen.


Som freelance sanger/skuespiller/performer findes der ikke to jobs, der er ens. Heldigvis! :) Det er jo også netop dét, der er charmen. Og selvom jeg stadig får aflyst jobs pga. COVID-19, har jeg glædeligvis både fået lov til at overraske en fødselar med skøn barbershop, synge lækker jazz med Mads Granum Kvintet og fylde kirkerummet med lidt country/pop-toner sammen med min vidunderlige duo Regitze & Jens som en surprise fra gommen til bruden.

Jeg GLÆDER mig til et efterår, der lykkeligvis stadig har en hel del forskellige og dejlige koncerter at byde på!


Håber vi ses!


// Regitze

49 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page