top of page

Her i disse krisetider - vol. II

Juhuuu - endelig udkom vores sang "Her i disse krisetider" som single på diverse musiktjenester: https://ampl.ink/w1nVO til køb, download eller streaming.


Sangen har fået airplay i både Stines Søndag og i Nattevagten på R4dio, hvor Rikke Grosell har spillet den op til flere gange allerede. Og nu er den også kommet på YouTube. Smid endelig et like, eller abonner på min kanal, hvis du vi følge med i, hvad det næste musikprojekt bliver :)


Amar'LIV skrev et par søde ord i forbindelse med vores release og delte samtidig vores musikvideo på deres FB-side:

🎼🎸🎤 CORONA-SANG FRA RØDE MELLEMVEJ: Kunstnerne har det vanskeligt i denne tid. Regitze har således fået aflyst syv koncerter. Kæresten Jens Hellemann skulle have medvirket som kapelmester i 'Rocky Horror' på Odense Teater. Den er også aflyst. Savnet over ikke at kunne udtrykke sig kreativt foran et publikum fik parret til at indspille en ny sang med en påmindelse om, at ængstelse og usikkerhed præger hverdagen. Filmen er optaget i hjemmet på Røde Mellemvej og i nabolaget. Lyt og spred musikglæden ud ❤️❤️❤️ #AmagerVinderOverCorona #RegitzeGlenthøj #JensHellemann #Coronasang

I skrivende stund har vores lille musikvideo haft over 35.000 visninger på Facebook! Wow! Det havde vi ikke i vores vildeste fantasi turde drømme om. Der har i det hele taget været utrolig stor opbakning fra nær og fjern. Tusind tak for det! <3


Selvom vi har hygget os med at indspille både video og sang, er det ikke lutter glæde at rende rundt i haven eller live-streame i stedet for at være ude at optræde foran et vaskeægte publikum. Savnet er stort efterhånden. Men - man må jo forsøge at få det bedste ud af situationen og udnytte kreativiteten konstruktivt. Det har Martin Ernst skrevet lidt om i sin blog, hvor han også nævner vores Corona-sang.

Der er mange, der lider under – ikke af – Corona. En branche, der er hårdt ramt af forsamlingsforbuddet, er kulturlivet Martin Ernst (Management Consultant & musiker)

Pas godt på jer selv og hinanden i disse mærkværdige tider.

83 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page