top of page

SPIL DANSK-UGEN 2020

Selvom regeringen netop har udmeldt, at smittetallet stiger, og det går den forkerte vej, holder vi stadig fanen højt i den kreative branche! Nogle jobs bliver aflyst men der er heldigvis stadig mange, der ikke gør :)


I fredags blændede DR atter op for 2. sæson af succesen "Fællesang - hver for sig", hvor danskerne kan synge sammen på afstand. Et vidunderligt koncept - men i morgen starter Spil Dansk-ugen som bugner med skønne arrangementer, hvor folk kan mødes og synge "rigtigt" sammen (eller høre en koncert med dansk musik). Alt foregår naturligvis i behørig afstand og med overholdelse af alle gældende restriktioner.

Jeg er så heldig, at jeg har fået lov til at lede fællessang med de dejlige pianister Mathias Grove Madsen og Mads Granum til 4 x "Fællessang for frihed"-arrangementer. ‘


"Fællessang for Frihed’ afholdes over hele landet i anledning af ALSANG 2020, Danmarks største fællessang-initiativ, og udgivelsen af Højskolesangbogens 19. udgave, som udkommer den 12. november i år. Arrangementet byder både på traditionsrige og

folkekære frihedssange fra Højskolesangbogen.

Jeg skal faktisk også et smut forbi en garage, hvor der skal synges revysange og viser til den helt store guldmedalje til et "Spil Dansk Solisteri" i Brande.


Klik her for at se mine arrangementer under


Tjek også Spil Dansk-kalenderen for at finde andre arrangementer i nærheden af dig :) Der er pt. tilføjet næsten 500 arrangementer!

86 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page